sadsad x
asdasd

Luxury Mobilya

Evinizi sıcacık bir ev yapan unsurların başında büyük bir özenle seçtiğiniz mobilyalarınız gelir. Mobilyalarınız, evinize kendi kişiliğinizi yansıtmanız için güzel bir aracıdır. Zira doğru mobilyaları seçerek evinize sadece konfor ve şıklık değil, aynı zamanda sıcaklık ve huzur da getirirsiniz. Evinizi dekore ederken karşılaştığınız çeşitlilik sizi kararsız kılabilir. Bu gayet normaldir. Aynı anda hem modern hem de klasikten şaşmayan bir görünüm isteyebilirsiniz. Bu ihtiyacınızı luxury mobilya modelleri karşılar.

Klasik mobilya tasarımlarını beğeniyorsanız ama tam olarak içinize sinmiyorsa lüks mobilya çeşitleri sizin için doğru tercih olabilir. Bu modeller, yenilikçi ve zamana ayak uyduran görüntüleriyle birlikte lüksten ve klasikten yana ödün vermezler. Zamansız tasarımlarıyla muhteşem bir harmoni oluşturmanızı sağlarlar. Son derece estetik bir duruş sağlayan görüntüleriyle evinizde herkesin beğenisini kazanmanıza olanak sağlayacak bir şıklık yakalamanıza yardımcı olurlar.

En kaliteli malzemeler kullanılarak ve yüksek işçilikle üretilen bu mobilyalar evinize gösteriş de katar. Son derece ihtişamlı olan görüntülerinin yanı sıra modern bir çizgiye de sahiptirler. Bu sayede hem zamansız hem de yenilikçi bir görünüm elde edebilirsiniz. Şık ve ihtişamlı görünümleri pek konforlu olmadıklarını düşünmenize neden olabilir ancak bu sizi yanıltmasın. En kaliteli malzemelerle üretilen luxury mobilyalarımız aynı zamanda son derece rahattır. Şıklığınızdan ödün vermemek için konforunuzdan vazgeçmenize gerek yoktur. Evinize ihtişam ve gösteriş katarken aynı zamanda rahatlığın tadını çıkarmanıza olanak sağlar.

Lüks tasarımlarıyla göz kamaştıran bu mobilyalar, kaliteli malzeme ve usta işçilik detayları barındırır. Tarz açısından son derece ihtişamlı olmakla birlikte yenilikçidir de... Şıklığın yanı sıra rahatlığı da vadederler. Bununla birlikte, bu mobilyalarda göze çarpan bir başka unsur da işlevselliktir. Bu açıdan pek çok kullanım kolaylığı sağlarlar.

Bu mobilyalar insan sağlığına zarar verecek tehlikeli kimyasallar kullanılmadan üretilmiştir. Son teknoloji kullanılarak üretildikleri için uzun seneler canlılıklarını yitirmeden kullanılabilirler. Kumaşların parlaklığını koruması lüks anlayışta son derece önem taşır. Bu durum göz önüne alınarak kullanılan kaliteli kumaşlar, parlaklıklarını uzun yıllar korur. Ayrıca toz tutmaz ve kolay temizleme imkanına sahip olursunuz.

Kalite, konfor ve lüksün zirve noktasını yaşadığı bu mobilyalar uzun ömürlü bir kullanım imkanı tanır. Yüksek kaliteli malzemeler, uzun yılları deforme olmadan geçirmelerini sağlar. Tasarımlarında ön plana çıkan klasik çizgiyle birlikte taşıdıkları yenilikçi esintiler de uzun yıllar modası geçmeden güncelliğini korur.

Artık insanlar evlerini dekore ederken sadece sade bir görünüm aramamaktadır. Daha şık ve kişilik barındıran tasarımlar için eskiye dönüş de başlamıştır. Bu da Fransız ve Osmanlı saraylarını anımsatan mobilyaların ön plana çıkmasına neden olmuştur. Ancak klasik tarza tam olarak alışamayan ve bu modelleri ağır bulanlar da vardır. Bu durumda lüks grubu, modern bir çizgiyi bu klasik anlayışa getirmesiyle tercih edilmeye başlamıştır.

Lüks anlayışla tasarlanan bu mobilyalarımız, tasarıma getirdikleri yenilikçi anlayışla klasik ve antika tasarımlardan uzaklaşır. Geçmişten gelen ihtişamlı esintiler, lüks mobilyalarda modern bir şekilde kendini bulur. Bu sayede uzun yıllar eskimeden, modası geçmeden kullanmak bu gruptaki mobilyalar için mümkündür. Uzun yıllar canlılığını ve güzelliğini koruyan mobilyalarımız evinizin en gözde parçaları haline gelecektir.

Luxury konsept, mobilyada ayrıcalıklı bir tasarım stili sunar. Adından da anlaşılacağı gibi son derece lüks bir görünüme sahiptirler. Bu ayrıcalığa sahip olmalarında en büyük paylardan biri; yüksek işçilik içeren ahşap kullanımı, metal veya mermer detaylar ve bazen de aynalı tasarımlardır. Bazı modellerde mermer yerine seramik kullanımı da görülebilir. Hangi malzeme kullanılırsa kullanılsın tüm malzemeler son derece kalitelidir.

Luxury Mobilya Modelleri

Luxury koltuk takımları, masa takımları, yatak odaları için birçok model ve seçenek vardır. Bu takımlarla birlikte luxury TV üniteleri ve eşyalar da bir bütünlük oluşturmak adına yer alır. TV üniteleri, genellikle koltuk takımları ve masa takımlarıyla aynı mekanda kullanıldığından birbiriyle uyum sağlayacak seçeneklerimiz de oldukça fazladır.

Birbiriyle uyumlu seçeneklerden mobilyalardır. Bu mobilyaların tasarımı daha modern ve yenilikçidir. Siyah ve beyazın zamansız uyumuyla harmoni sağlayan bu model; koltuk takımı, TV ünitesi, yemek odası ve yatak odası seçenekleriyle birlikte gelir. Bu modelle uyumlu yan ve orta sehpaları da tercih ederek evinizde uyumlu, modern bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Lante Luxury mobilyalar ise daha klasik bir tarz isteyenler için idealdir. Antika mobilyaları anımsatan bu model parlak kumaş döşemesi ve titizlikle oyulan ayakları ile dikkat çeker. Ayak yapısı bağlamında klasik mobilyalara daha yakındır. Lortela Lüks Koltuk Takımı ile birlikte TV ünitesini de tercih ederek oturma odanızda ya da çalışma alanlarınızda ihtişamlı ve zarif bir görünüm yakalayabilirsiniz. Mobilyalarınızla uyum sağlayacak yastıkların yanı sıra orta, yan ve zigon sehpalar sayesinde bir bütün oluşturmanız mümkündür.

Klasik tutkunları için bir başka seçeneğimiz de Milano Luxury mobilya modelidir. Müthiş bir uyumu içinde barındıran bu modelimiz; koltuk takımı 3 (Üçlü Taçlı Koltuk) + 3 (Üçlü Klasik Koltuk) +1 (Tekli Koltuk) kombinasyonu ile sizlere sunulmuştur. Bununla birlikte konsol, yemek masası ve 6 adet sandalyeden oluşan bir yemek odası takımı da mevcuttur. Uyum yakalamak adına bu modelde TV ünitesi ve vitrin seçenekleri de bulunur. Bu modelde asıl göze çarpan nokta, çok sayıda kullanılan detaylardır. Son derece zorlayıcı ve ustalık gerektiren bir teknikle yapılan bu detayların en iyi şekilde görünmesi için en kaliteli ahşap malzeme kullanılmıştır.

Modern anlayışın izlerini taşıyan takımlara geri dönecek olursak, Grassa modeli bütün takdirleri üzerinde toplar. Birinci sınıf malzemeden üretilen bu model, yine canlı ancak daha mat görünümlü bir kumaş kullanılarak üretilmiştir. Oturma odası ve yemek odasına ek olarak TV ünitesi seçeneği de bulunur. Bu yenilikçi tasarım, son derece rahat sandalyeleri ile yemek odasında en üst konfora ulaşmanızı sağlar.

Modern ancak ihtişamlı ve gösterişli bir model için ise Aspendos Luxury modeli tercih edilebilir. Bu model yenilikçi çizgisinden sapmamakla birlikte son derece şatafatlıdır da. Oturma odası takımında tercih edilen kristal detaylı ayakları gözlerinizin ışıldamasını sağlar. Orta, yan, zigon sehpa, TV ünitesi, TV sehpası ve TV panosu seçenekleri vardır. Bu modelin yemek odasında ise ahşap ayaklar tercih edilmiştir. Böylece birlikte kullanıldığında göz yormaz.

Diğer yandan yatak odalarınızda da lüks bir görünüm arıyor olabilirsiniz. Uyuduğumuz odanın bize huzur vermesi, konforlu olması ve estetik açıdan şık olması son derece önemlidir. Kaliteli bir uyku sağlıklı bir yaşam için gereklidir. Pek çok seçeneği olan lüks yatak odası modelleriyle uykularınız huzurla dolar.

Gençler için tercih edilebilecek lüks modellerden biri Valensiya Yatak Odası modelimizdir. Bu yatak odası takımı, kapitone kumaş detaylı başlığı ile göze çarpar. Yatağın yüksek ayaklı yapısı, kolayca temizlemenize olanak sağlar. Parlak görünümüyle adeta ışık saçar. 

Sadelikten ve zarafetten ödün vermeden daha ihtişamlı bir seçenek arıyorsanız Nepal Lüks Yatak Odası tam size göredir. Bu model hem klasik hem avangarde sevenler için idealdir. Kapitone detaylı yatak başlığı kolayca temizlenebilir ve toz tutmaz. Bu sayede senelerce parlaklığını kaybetmeden kullanmak mümkündür. Aynalı dolap sayesinde ise en güzel kombinlerinizin yansımasını rahatça izleyebilirsiniz.

Tasarım zevkinden mahrum kalmadan yenilikçi modeller arayanlar için Violas Luxury Yatak Odası gibi modellerimiz idealdir. Bu model sade bir tasarıma sahip olsa da parlak görüntüsü oldukça göz alıcıdır. Sade ve zarif görünümü sayesinde pek çok dekor ürünüyle birlikte kullanmanıza olanak tanır.

Luxury Koltuk Takımları

Evlerinizde en çok zaman geçirdiğiniz yer olan oturma odaları ya da çalışma alanları için şık ve konforlu mobilyalar elzemdir. Luxury mobilya grubu içinde de bu yüzden en çok koltuk takımları talep görür. Şık ve ihtişamlı görünümlerinin yanı sıra bu koltuk takımları aynı zamanda son derece konforludur.

Oturma odalarınızda lüks koltuk takımları ile güzelliği ve konforu aynı anda yakalayabilirsiniz. Neredeyse her kesimden bireyler bu koltuk takımlarını tercih eder. Bunun nedeni zamansız, zarif ve şık görünümleridir. Herkesin beğenisini toplayan bu koltuk takımları, klasik tasarımlarının yanı sıra modern dokunuşlarla da şekillenir.

Hem yenilikçi hem de klasik ve antika izler taşıyan tasarımları sayesinde başka dekor eşyalarıyla birlikte kullanma imkanı da sunar. Seçeceğiniz modelle uyumlu TV üniteleri, sehpalar ve vitrinlerle göz kamaştıran bir bütün oluşturmak mümkündür.

Klasik modellerden hoşlanan ve antika mobilyaların görünümlerini salonlarına taşımak isteyenler için Lante, Fetih, Tandiya, Hünkâr, Lapseki ve Gerede Lüks Koltuk Takımı modelleri idealdir. Bu modeller, ihtişamlı duruşlarıyla herkesin beğenisini kazanır. Lüks mobilyaların estetik görünümünden vazgeçmeden konforundan ve yenilikçi tarzından ödün vermek istemeyenler için de Ekol, Mercan, Valinez Chester, Bolerva, Valraz ve Dorente gibi modellerimiz tercih edilebilir.

Luxury Mobilya Fiyatları 2024

Luxury mobilyalarda kullanılan kaliteli malzemeler bu modellerin fiyatını etkileyen önemli unsurlardandır. Zira luxury modellerde şıklık, kalite ve işçilik çok önemlidir. Bu yüzden kullanılan malzemelerin de üst düzey kaliteye sahip olması gerekir. Bu lüks grubunda fiyatları etkileyen bir başka şey de yüksek işçiliktir. Estetik tasarımların başarılı bir görünüme sahip olması açısından bu ürünler titiz çalışma gerektirir. Eğer siz de uzun yıllar kullanabileceğiniz birbirinden harika luxury mobilyalara sahip olmak istiyorsanız, Evgör Mobilya sizin için en doğru adrestir. Evgör Mobilya'dan kendi zevkinize uygun mobilyaları gönül rahatlığıyla alabilir, kendiniz ve sevdikleriniz için en doğru kararı verebilirsiniz!

devamını oku...
kapat...
luxury mobilya
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.